Gastgezin in actie

Laura Derks

Opgehaald

410
410% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren

Let op! Wilt u ansichtkaarten bestellen, neem dan contact met mij op en we regelen de betaling. Gewoon zonder kaarten kunt u hier ook doneren.

De dierenbescherming zet zich met behulp van gastgezinnen in voor het opvangen, grootbrengen en plaatsen van kittens. We staan aan de vooravond van het kittenseizoen en daarom is de dierenbescherming een actie gestart om geld op te halen zodat ze dit goede werk voort kunnen zetten.

Gastgezinnen Laura Derks en Dette Suppers hebben samen foto's van hun kittens verzameld en deze laten drukken op ansichtkaarten. Hiermee willen ze deze actie ondersteunen.


Een set van 10 ansichtkaarten kost €12,- inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Per verkochte set gaat € 5,- naar de actie van de dierenbescherming. Per 10,15, 20 enz sets gaat er nog eens een extra bedrag naar deze actie.

 

Wil je ook een set kopen? Stuur dan een berichtje naar Laura Derks. (derksla@gmail.com)
Gewoon zo doneren mag natuurlijk ook. 

Laura schreef een blog over deze actie. die lees je via deze link

https://www.lauras-life.nl/catmom/cat-s-life/435851_help-de-kittens 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.